Eigen Huis & Tuin gaat komend seizoen op zoek naar de leukste klus- en tuinvrouwen van ons land. Het wordt namelijk wel eens tijd dat vrouwelijk Nederland laat zien hoe handig ze zijn.

Sta jij op elk vrij moment in een niet-zo-sexy overall een klusje te klaren? Of zit er elk weekend tuinaarde onder je gelakte nagels? Per provincie mogen alle klussende en tuinierende vrouwen uit Nederland de strijd met elkaar aangaan. Uiteindelijk worden de allerleukste klusvrouw en tuinvrouw beloond met een Praxis kluscheque t.w.v. €10.000,-.

De volgende selectiedag vindt plaats in de provincie Limburg is het tv-programma zijn nog hard op zoek naar leuke kandidaten, waaronder uit Weert. Past dit helemaal in jouw (zelf gelegde) straatje en ben je in ieder geval op woensdag 25 februari beschikbaar? Geef je dan nu op via www.eigenhuisentuin.nl. Het programma wordt opgenomen bij Praxis in Roermond.

4 REACTIES

  1. Ik laat mijn vrouw lekker thuis vlaaien maken. Doet ze graag. Zodra ze een hamer in haar hand heeft is het ‘eigen huis in puin’.

  2. ik laat mijn vrouw thuis lekkere vlaaien maken. Doet ze ook graag. verder zaagt ze van dik hout planken, slaat de spijker op zijn kop, haalt de onderste steen boven, loopt van het kasje naar de muur, weet alles te lijmen, kan ijzer breken met haar handens, trapt wel eens een open deur in, oppert wel eens maar dan alleen haar mening, leidt behang in goede banen, verft haar haren en is soms een tang. Kan die van jou dat ook.?

Comments are closed.