NLDoet in Weert

Op 20 en 21 maart 2015 steken vele mensen de handen uit de mouwen tijdens NLdoet. Dit is de grootste vrijwilligersactie van Nederland, georganiseerd door het Oranje Fonds. Heb je zin om samen met collega’s, vrienden, teamgenoten of gewoon zelf bij een organisatie aan de slag te gaan? Doe dan mee met NLdoet.

Met NLdoet zien vrijwilligersorganisaties met uw inzet kans om net dat beetje extra te doen. Je kan op jouw beurt NLdoet zien als een laagdrempelige manier om iets goeds te doen voor een ander. Ook maak je kennis met maatschappelijke organisaties en de diversiteit van vrijwilligerswerk. Daarnaast heb je meteen een gezellig en zinvol dagje uit.

Samen aan de slag
Ook in Weert zijn op deze dagen leuke vrijwilligersactiviteiten te doen. Inmiddels zijn er 25 klussen beschikbaar. Het opknappen van een clubhuis of een speeltuin, creatieve klusjes voor een goed doel, een high tea verzorgen voor ouderen. Er is van alles mogelijk! Een aantal van deze klussen is inmiddels al voorzien van een flinke ploeg extra handen!

Bij een aantal klussen is echter nog ruimte voor nog wat extra handen. Kijk op www.nldoet.nl en schrijf je in voor één van de aangemelde klussen. De clubs zullen er blij mee zijn! Voor meer informatie kun je contact opnemen met het Servicepunt Vrijwilligers via 0495-697900 of door te mailen naar [email protected]