Bestelauto tegen woning

Update – Foto’s/video – De hulpdiensten zijn vanochtend rond 8.00 uur gealarmeerd voor een ongeval aan de Heijsterstraat in Nederweert.

Net voorbij het viaduct bij de snelweg A2 was een bestelbusje in een slip geraakt en vervolgens tegen een woning tot stilstand gekomen. De bestuurder raakte hierbij gewond. De brandweer werd gealarmeerd voor een mogelijke technische bevrijding, maar de bestuurder wist het voertuig op eigen kracht te verlaten.

De woning raakte zwaar beschadigd. Voor zover bekend raakte niemand van de bewoners gewond. De bestuurder wordt ter plaatse nog behandeld. De politie is een onderzoek gestart naar de toedracht van het ongeval. De woning zal waarschijnlijk gestut worden.

Update:
De bestuurder hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Video via Youtube:
http://youtu.be/4_wDjJ5VUkM