Circus Kastello

Nederweert – Piste Vrij! Circus Kastello komt naar Nederweert. Van 11 tot en met 15 maart 2015 komt het “kleinste gezelligste circus van Europa” naar je toe op het Evenemententerrein a/d Florastraat (bij sportpark de Bengel).

Het circus Kastello reist al sinds 1998 door heel Europa. Met een compleet vernieuwd programma voor de hele familie komt het circus Kastello naar Nederland. Zo zie je onder andere Bobby Scala met zijn komische jonglage en spectaculaire acrobatiek. Uit Zwitserland komt Sylvia Rosat, zij bewijst zichzelf in de lucht met een romantische doekenact en laat samen met de Kastello Troupe een act zien met knallende zwepen ook wel “Whipcracking” genoemd.

Een discipline die tegenwoordig niet vaak meer in een circus te zien is. Enrico Gonzalez uit Spanje laat adembenemende handstandacrobatiek op stoelen zien. De Familie Kastello zelf presenteert daarnaast ook diverse dierennummers met Paarden, Pony’s , Honden én Duiven. Ook hun komische clown zal niet in het programma ontbreken met diverse reprises.

Het Circus Kastello zal op de volgende dagen voorstellingen geven:
Woensdag 15:00 – Familiedag
Donderdag – geen voorstelling
Vrijdag – 16:00
Zaterdag – 16:00
Zondag – 14:00

Op woensdag is het Familiedag, dan betaal je slechts 8 euro voor een zitplaats naar keuze! De kaartverkoop is op speeldagen aan de kassa tussen 11-12 uur én 30 minuten voor aanvang van de circusvoorstelling. Entreeprijzen beginnen voor kinderen bij 12 euro en voor volwassen bij 14 euro.

Tegen inlevering van dit artikel krijg je 2 euro korting op de entreeprijs. Voor meer info: www.facebook.com/circuskastello