Extra show Huub Stapel

Enkele weken geleden stond Huub Stapel in een uitverkocht Munttheater met zijn nieuwe voorstelling MV2, het langverwachte vervolg op Mannen komen van Mars, Vrouwen van Venus. Vanwege de grote vraag naar kaarten heeft het Munttheater een extra voorstelling bijgeboekt op woensdag 20 mei.

MV2
MV2 (spreek uit MV in het kwadraat) is een geheel nieuwe one man show van Huub Stapel over relaties en liefde. Een avondvullende voorstelling vol praktische tips, herkenbare verhalen, mooie gedichten en melancholische liedjes over de liefde. Peter de Baan schreef de tekst speciaal voor Huub en tekende tevens voor de regie. Huub zocht de bijbehorende liedjes en gedichten uit en staat uiteraard op het toneel. Zo ontstond een heel persoonlijke voorstelling waarin het publiek nieuwe inzichten opdoet over het verschil tussen mannen en vrouwen en hoe je daarmee in een relatie mee om kunt gaan.

MV2 van Huub Stapel is al net zo populair als de voorganger. Al kort na de start van de vrije verkoop in mei 2014 was de voorstelling compleet uitverkocht, met een enorme wachtlijst voor kaarten als gevolg. Om aan de grote vraag van kaarten te kunnen voldoen heeft het Munttheater, na veelvuldig overleg met het impresariaat, Huub Stapel kunnen strikken voor een extra voorstelling op woensdag 20 mei.

Op dit moment mogen de gasten die op de wachtlijst stonden voor de uitvoering op 28 februari met voorrang kaarten reserveren bij de Theaterkassa. Op vrijdag 13 maart om 12.30 uur gaat de vrije verkoop van start, zowel via de website als bij de Theaterkassa.

Huub Stapel – MV2 is op woensdag 20 mei te zien in het Munttheater. Kijk voor meer informatie, trailers en kaarten op www.munttheater.nl.

Foto door: Leo van Velzen