Filmochtend mantelzorgers

Junior Kamer Weert bestaat 25 jaar. JCI Weert is een club van jonge, ondernemende Weertenaren die zich graag inzetten voor de maatschappij. Dit jubileumjaar is ervoor gekozen om de mantelzorgers van Weert in het zonnetje te zetten.

Mantelzorgers kiezen er niet voor om mantelzorg te verlenen. Dat overkomt hen, omdat iemand in de naaste omgeving extra zorg en aandacht nodig heeft. Daar gaat heel veel energie en tijd in zitten, waardoor er soms weinig ruimte meer over is voor leuke dingen. Om de zorgtaken goed uit te kunnen voeren, is het toch erg belangrijk om af en toe de zinnen te verzetten.

Ter waardering van de Weerter mantelzorgers organiseert JCI Weert op zondag 12 april 2015 dan ook een speciale filmochtend in samenwerking met Gotcha! Cinema. Tijdens deze ochtend zullen de mantelzorgers én de personen waarvoor zij zorgen, vanaf 10.00 uur worden ontvangen met een heerlijk kopje koffie en wat lekkers van Bakker Vries. Aansluitend kunnen zij om 11.00 uur gaan genieten van de Franse comedy: Bon Dieu.

JCI Weert hoopt zowel de mantelzorgers als de personen waarvoor zij zorgen op deze manier in de watten te leggen en te trakteren op een leuke ochtend waarbij humor en genieten de boventoon zullen voeren.

Aanmelden kan via [email protected]

Datum: zondag 12 april 2015
Ontvangst: vanaf 10.00 uur
Aanvang film: 11.00 uur
Locatie: Gotcha! Cinema, Beekstraat 49, Weert