Op zondag 29 maart openen Rock Inc. Entertainment en Paul Lenders Guitar Systems om 10.00 uur haar deuren tijdens de jaarlijkse rommelroute op Leuken.

Iedereen die een kijkje wil nemen in het pand aan de Beemdenstraat 38 in Weert en geïnteresseerd is in wat er allemaal gebeurt op het gebied van muziek, video en entertainment is van harte welkom.

Rock Inc. Entertainment was o.a. verantwoordelijk voor de muziekproductie en de DVD van de succesvolle musical Rogstaekers De Legende. Kom te weten hoe een album wordt opgenomen en wat komt daar allemaal bij kijken. Producer en technicus Joss Mennen zal demonstraties en rondleidingen geven.

Ook Fer Nijssen van S-E-P, verantwoordelijk voor onder andere de videoregistratie van Rogstaekers de Legende zal aanwezig zijn en laten zien wat er allemaal komt kijken bij het maken van video producties en videoclips. Beide krijgen daarbij hulp van de rockband The Burning Stash en zangeres Laura Mennen.

Neem dan ook meteen een kijkje in de keuken van Paul Lenders. Hij is al jarenlang een begrip op het gebied van gitaren, versterkers en effect pedalboards. Onder zijn klantenkring bevinden zich grootheden als Muse, Rowen Heze en Rob Winter. Wil jij jouw gitaar een keertje goed laten afstellen, dan ben je van harte welkom.