Nieuwe speeltuin Dillenburg

Op initiatief van de wijkraad Moesel zal op zaterdag 21 maart van 13.00 tot 16.00 uur de speeltuin aan de Dillenburg worden schoongemaakt. De tegels worden met gekleurde betonverf geschilderd. Deze verf is ter beschikking gesteld door Wonen Limburg en Punt Welzijn, zo laat Stichting wijkraad Moesel vandaag weten.

Punt Welzijn zal aanwezig zijn met het BuurTerras. Hier kunnen de harde werkers onder het genot van een kopje koffie of thee gezellig een praatje maken met buurtbewoners. De werkzaamheden worden uitgevoerd door kinderen en ouders in samenwerking met NL Doet, wijkraad Moesel, Punt Welzijn, Njoy. Op deze locatie komt op korte termijn ook een nieuw speeltoestel (zie foto).

Om de plaats geregeld schoon te maken en te onderhouden is een borstelmachine aangeschaft. Deze werd door Wonen Limburg gesponsord. Een bewoner van de Dillenburg heeft zich bereid verklaard om met deze borstelmachine geregeld de speeltuin te onderhouden en te zorgen dat de kinderen op een veilige en schone manier gebruik kunnen blijven maken van deze speeltuin.