Mertens Roeleven wint

Patisserie Mertens Roeleven uit Weert is voor het tweede jaar op rijd uitgeroepen als winnaar van het banketbakkersgilde Heerlijk & Heerlijk. Alle Heerlijk & Heerlijk-leden, samen goed voor circa 165 verkooppunten, zijn het afgelopen jaar beoordeeld. Nadat gisteren ijssalon Huupkens Weert op de kaart zette, is vandaag de beurt een Mertens Roeleven.

“Het doel is dat alle aangesloten banketbakkers blijven voldoen aan de verwachtingen van de consument en aan de kwaliteitseisen van onze vereniging. Binnen de vereniging werken we met een ranking bestaande uit vier essentiële onderdelen: productkwaliteit, staat van de winkel & kennisniveau verkooppersoneel, financiële gezondheid en inzet voor de vereniging.”, aldus Hans Tros, vaktechnisch adviseur bij Heerlijk & Heerlijk.

Over Patisserie Mertens Roeleven vertelt Tros: “Ook dit bedrijf scoort hoog. Met een 8,2 behaalt hij voor de tweede keer op rij de hoogste score op productniveau. Vaktechnisch behoren ze al jaren tot de beste van de vereniging.