Foto’s – Een niet alledaags gezicht zondag bij het NS-station in Weert. De aanwezige politiemacht en afzetlinten zorgde voor de nodige vraagtekens bij de Weertenaren.

De agenten en een politiehond waren namelijk aanwezig om de NS-medewerkers te ondersteunen die voetbalsupporters van de trein naar de NS-bussen moesten begeleiden. Eerder die dag hadden er enkele kleine ongeregeldheden plaatsgevonden in Weert. Uit voorzorg werd rond het avonduur een kleine politiemacht ingezet om de groepen mensen, waaronder voetbalsupporters van Feyenoord en PSV in goede orde naar de plaats van bestemming te brengen.

Afgelopen weekend vonden er werkzaamheden plaats aan het spoor. Het station in Weert was daarom het eindstation voor treinreizigers uit de richting van Eindhoven. In Weert moesten de reizigers overstappen op een NS-bus om op de plaats van bestemming te komen.

3 REACTIES

Comments are closed.