Achtervolging autodief

Ospel – De politie heeft donderdagmorgen een achtervolging ingezet van een autodief en heeft daarbij geschoten.

Bij de politie kwam rond 5 uur een melding binnen dat er vanuit Nederweert een auto gestolen was. Daarop zijn diverse patrouilles ingezet om de dief te achterhalen. Tijdens een achtervolging op de Tolbergweg heeft de politie geschoten. De verdachte wist te ontkomen. Het is niet bekend of het om een of meerdere verdachten gaat.

Het gebied werd afgezet, een helikopter werd ingezet en ook honden zochten naar de verdachte, tot nu toe zonder resultaat. Mocht u informatie hebben die kan leiden tot het opsporen van de verdachte dan kunt u bellen naar 0900-8844 of anoniem naar 0800-7000.

Er is ook een Burgernetbericht verstuurd met daarin een kort signalement:
https://www.burgernet.nl/burgernet/112836