Rouw om Hennie Janssen

Weert rouwt massaal om het plotselinge overlijden van Hennie Janssen. Hennie was een bekende en zeer geliefde leraar in het Weertse. Het overlijden komt hard aan bij de familie, vrienden, bekenden en bij veel mensen die hem als docent hadden of hebben gehad.

De Philips van Horne plaatse vandaag een rouwbericht op haar website met de tekst: “Zondag 15 maart jl. hebben wij het trieste bericht gekregen dat onze docent Nederlands Hennie Janssen op 57-jarige leeftijd is overleden aan een hartstilstand. Hennie is in het Weerter onderwijs een begrip. Na een lange loopbaan in het basisonderwijs, stapte hij enkele jaren geleden over naar het voortgezet onderwijs om daar Nederlands te gaan geven”.

Naast de Philips van Horne was Hennie ook actief voor Het College en de Odaschool, zo laten oud leerlingen weten. De sportieve Weertenaar kwam vorig jaar nog in de media vanwege zijn belangeloze inzet voor Stichting Peramiho. De gedachten van heel veel mensen zijn dan ook bij Hennie en zijn familie.