Terugblik Horneland Rally

Foto’s – Afgelopen weekend vond de 28e Horneland Rally plaats.

De “Horneland” 2015 was weer een sportieve uitdaging voor mens en machine. Overdag was de strijd spannend zijn om de routecontroles te vinden en op tijd een tijdcontrole aan te doen, en de avond/nachtetappe was de scherprechter.

Vanaf de startlocatie bij de Wildenberg werden er 5 landen aangedaan. Er volgde een uitdagende route die alles in zich had qua wegen; steil, scherp, hard en glooiend. De organisatie had enkele prachtige, autosport gerelateerde cafe’s, restaurants gevonden die dienst deden als inpandige route- of tijdcontroles.

De uitslag:
Sportklasse:

  1. Giel van der Palen – Arjan van der Palen
  2. Cor Meulen – Luc Hendrickx
  3. Harry Peeters – Jaap Jongman

Tourklasse:

  1. Christophe de Leeuw – Pieter van Hoef
  2. Ton van der Laan – Coen van der Laan
  3. Henno Cysouw – Eric de Ruijsscher

Bekijk een sfeerimpressie van Ruud Castermans:

Meer foto’s en video’s zijn te zien via:
www.hornelandrally.nl