NLdoet in beeld

Foto’s – Vrijdag en zaterdag stond Nederland in het teken van het vrijwilligersproject NLDoet. Ook in Weert gingen vrijwilligers aan de slag met verschillende klussen.

In de gemeente Weert waren ruim 20 klussen aangemeld via NLDoet. NLDoet is de grootste vrijwilligersactie van Nederland, georganiseerd door het Oranje Fonds. Veel Weertenaren staken gisteren en van vandaag de handen uit de mouwen zoals o.a. bij molen De Nijverheid, ’t Bèèle-Erfke en de oude sporthallocatie in Leuken.

Bij molen de Nijverheid in Stramproy werd de tuin rondom de molen aangepakt. Zo werden er voorbereidingen getroffen voor een watervalletje inclusief drainagesysteem. Bij ’t Bèèle-Erfke werden onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd. Op Leuken vond een groot project plaats. Daar werden de voorbereidingen getroffen voor de moestuinen, crossbaan, natuurspeelplaats en een speelplaats voor honden.

[nggallery id=2445]