Foto’s – Met 18°C op de thermometer en het lentezonnetje was het prima toeven vandaag in Weert. De mensen trokken er massaal op uit en genoten van de lentekriebels.

Recreatiegebied de IJzeren Man mocht rekenen op veel bezoekers. Het was lekker chillen in het gras of op een picknickkleedje bij het zandstrandje langs het water. Niet alleen de mensen genoten met volle teugen maar ook de dieren renden van blijdschap door de Weerter natuur. Bij de kinderboerderij mochten de pas geboren konijntjes en lammetjes rekenen op veel aandacht.

Ook bij de ijssalons was het topdrukte en moest men in de rij staan voor een ijsje. De terrassen in de binnenstad deden ook goede zaken tijdens deze eerste zonnige lentedag.

8 REACTIES

  1. Misschien dat er nog een horeca gelegenheid komt bij de voormalige speelgoed winkel Smits. Met nog een terrasje er bij, wie weet.

  2. Zou een prima aanvulling zijn voor de Markt, maakt het pleintje nog gezelliger en brengt letterlijk nog meer leven in de brouwerij!

  3. Het is maar hoe je het bekijkt, toen waren er nog genoeg terrassen op de Oelemarkt en het Bassin die vol zaten van donderdag tot zondag en hadden we een fontein op de Markt en geen leegstand in de binnenstad.

  4. Die man in de rode vrouwenauto had zo zin in een ijs van bacio dat hij vergeten was goed in het parkeervak te gaan staan haha

Comments are closed.