Beste klus- en tuinvrouw

Video – Volgens het RTL4-programma Eigen Huis & Tuin wonen de beste klus- en tuinvrouwen in Weert.

In de uitzending van het klusprogramma was zaterdag te zien hoe de dames uit Weert de strijd aan gingen met andere klusdames uit o.a. Nederweert, Baarlo, en Heerlen. De uitzending was opgenomen bij de Praxis in Roermond. Aldaar werd niet alleen gestreden om de eer, maar óók om die twee waardecheques van 10.000 euro die er uiteindelijk te winnen zijn.

De 34-jarige Janina uit Weert werd door klusser Thomas uitgeroepen tot leukste en beste klusvrouw van Limburg. In het dagelijks leven is ze mondhygiëniste. De 55-jarige Astrid uit Weert werd door tuinman Lodewijk uitgeroepen tot beste tuinvrouw van Limburg. In het dagelijks leven is ze hondentrimster. De twee dames zullen in een volgende aflevering Limburg vertegenwoordigen en wie weet gaat men met die mooie prijs naar huis.

Uitzending gemist? Kijk via RTLXL:
http://www.rtlxl.nl/#!/eigen-huis-tuin-10761/db68cf03-fc77-36ee-bc1c-c90fcfa163b9

Foto via Britt