Power Vrouwen zijn terug

Op koopzondag 29 maart zal voor de tweede maal het Power Vrouwen evenement worden georganiseerd in de Weerter binnenstad.

De reacties van de ondernemers op de eerste editie waren zeer positief en de gepresenteerde shop-in-shop formule werd ook goed ontvangen door de makelaars en pandeigenaren. Zo zijn er reeds enkele kleine panden verhuurd, een teken dat er wel degelijk vraag naar is in Weert. Naar aanleiding van het succes heeft Power Vrouwen Events het concept verder uitgewerkt.

Initiatiefneemster Marienel Engelen ziet altijd kansen in de markt en gelooft niet in stilzitten. Als organisator van diverse events in Weert, raadslid en deelneemster aan de provinciale statenverkiezingen is zij altijd op zoek naar mogelijkheden om Weert op de kaart te zetten. Marienel: “ik heb het zelf ook meegemaakt toen ik mijn bedrijf startte (kledingzaak), als lokale ondernemer heb je het dan moeilijk. Je bent enthousiast maar er komt veel op je af en het huidige economisch klimaat vergt veel doorzettingsvermogen, vooral als je starter bent op de markt. Belangrijk is om te blijven geloven in jezelf, nieuwe doelgroepen aan te spreken en jezelf in de kijker te plaatsen. Dat is wat wij met Power Vrouwen Events willen doen, een podium bieden aan enthousiaste ondernemers met lef en doorzettingsvermogen”.

Ook deze editie zal weer plaats vinden in het voormalige pand van Jacobs Koppers, in het hartje van de Weerter binnenstad. Dit ook om aandacht te vestigen op het shop-in-shop concept en de vestigingsmogelijkheden in de Weerter binnenstad. Dit kan een belangrijke impuls geven aan het aanpakken van de leegstand in de binnenstad.

Het evenement zal zeker doorgang vinden, en er is nog ruimte voor enthousiaste ondernemers. Deelname is eenvoudig, Power Vrouwen Events biedt een ruimte van 4×2 meter waarin de ondernemer naar eigen inzicht kan inrichten. Standaard wordt er een luxe tafel plus stoelen in de stand geplaatst, maar mocht je zelf displays, een behandeltafel voor bijvoorbeeld massages of zuilen voor het plaatsen van bijvoorbeeld kunst in de ruimte willen plaatsen, dan is dat geen enkel probleem. “De ondernemer krijgt alle ruimte om zichzelf zo goed mogelijk te presenteren, hoe creatiever hoe beter!”, aldus Marienel Engelen.

Ook interesse om deel te nemen aan het evenement Weerter Power Vrouwen? Meld u dan nu aan via [email protected] voor meer informatie.

Power Vrouwen: kansen voor ondernemers
Koopzondag 29 maart
Tijdstip van 11:00 – 17:00 uur
Gratis entree