Wereldwinkel Weert heeft zowel het interieur van de winkel als de collectie geheel vernieuwd en gemoderniseerd, zo meldt WdG-partner WinkelstadWeert.nl

Nieuwe kleuren, nieuwe indeling en een vernieuwd assortiment; hiermee speelt Wereldwinkel Weert in op de vraag van de moderne FaiRTrade klant. Alles uiteraard met in achtneming van de FaiRTrade doelstellingen en de missie van Wereldwinkels: Het bevorderen van eerlijke handel, in hoofdzaak door de exploitatie van Wereldwinkels.

Wereldwinkels zijn inspirerende winkels met authentieke en originele producten uit verschillende culturen. De klanten kunnen erop vertrouwen dat de producten zijn geproduceerd en verhandeld met respect voor mens en milieu. Wereldwinkels steunen met hun handel de producenten bij het opbouwen van een behoorlijk bestaan en ijveren voor een betere markttoegang van producenten uit de armste ontwikkelingslanden.

In plaats van een groots feest zal Wereldwinkel Weert een donatie doen van € 500,- aan War Child. De feestelijke heropening is op zaterdag 28 maart om 10:30.