Auto's vol met Post-Its

Foto’s – De Thornstraat kleurde flink op vandaag. Meerdere auto’s die voor de school stonden geparkeerd waren volgeplakt met post-it blaadjes.

Waarschijnlijk gaat het om een vervroegde (Laatste School Dag – stunt). Op sommige auto’s waren de vierkante papiertjes geplakt in de tekst-vorm LSD. Het is overigens gebruikelijk dat tijdens de Laatste School Dag in weert wat ludieke acties worden uitgevoerd. Zo verscheen vorig jaar bijvoorbeeld nog een nijlpaard op het parkeerterrein van de IJzeren Man.

Sommige LSD-acties uit het verleden liepen minder positief af, maar de Post-It actie van de Kwadrant leerlingen kon rekenen op sympathie van voorbijgangers. De actie werd gewaardeerd met gegniffel en/of een brede glimlach. Wat de docenten er van vonden is onbekend, die waren druk bezig met het lesgeven. Ze zullen later vanmiddag wel wat later thuis zijn dan normaal.