Update – Bocholt – Op 28 maart 2015 verdween de 53-jarige Catharina Kenis uit het Belgische Bocholt. De vrouw werd die zaterdag voor het laatst gezien in haar appartement aan het Nevenplein in Bocholt.

Ze is vertrokken met haar wagen, een donkergrijs/zwarte vierdeurs Mercedes 200 met Belgisch nummerplaat XMM-842, en werd niet meer terug gezien. De wagen vertoont verscheidene beschadigingen die hersteld werden met behulp van tape. Dat kan zeker opvallen.

Mevrouw Kenis is in haar naaste omgeving gekend als ‘Kitty’. Ze is normaal gebouwd en ongeveer 1m70 lang. Ze heeft lange blonde haren en een gezwollen gezicht ingevolge medicatiegebruik. Men weet niet welke kledij ze zaterdag droeg.

Heb je deze vrouw of haar wagen nog ergens gezien of weet je waar mevrouw Kenis verblijft, neem dan contact met de Belgische politie via: [email protected] Mogelijk is ze richting Weert gereden, daarom zoeken familieleden ook in deze regio.

Update:
Het duikteam van de brandweer Lommel en Bree hebben gisteren het lichaam van de vermist vrouw aangetroffen in het kanaal Bocholt-Herentals. Vermoedelijk is ze met de auto het kanaal ingereden, zo meldt het Belang van Limburg.

2 REACTIES

Comments are closed.