Eerste ‘Wi-j esj?’ onthuld

Vrijdag is in café de Harmonie de eerste ‘Wi-j esj?’ onthuld door Joost en Tamara, de uitbaters van het café. In de eerste editie wordt de verzustering van Weert met Hangzhou op de hak genomen.

Omdat er in Weert altijd “Waat te niêse valtj”, hebben Café de Harmonie, WvG media en Ries Geurts het plan opgepakt om elke maand een actueel onderwerp uit Weert te voorzien van commentaar. Altijd met een knipoog, als het moet kritisch en met de nodige (zelf)spot.

Het actuele onderwerp wordt aangesneden door middel van een column. Deze hangt in een speciaal ontworpen lijst aan de muur van het café. Zo kan iedereen onder het genot van een kop koffie of een glas bier ouderwets bakkeleien naar aanleiding van wat er te lezen valt. Uiteraard hebben de initiatiefnemers genoeg ideeën, maar staan zij zeker open voor onderwerpen die bij jou leven. Daarom is het mogelijk om onderwerpen zelf aan te leveren aan de bar, via [email protected] of via twitter @wijesj.