Rode loper voor Matheu

Matheu Hinzen uit Weert speelt één van de hoofdrollen in de film ‘Bloed, Zweet en Tranen’. Maandag was hij bij de grote première in Amsterdam en vandaag mocht de jeugd genieten bij de Gotcha in Weert.

Bloed, Zweet & Tranen is de eerste bioscoopfilm over het bewogen leven van Nederlands grootste volkszanger André Hazes. In deze emotionele, aangrijpende en humoristische film over zijn jeugd, zijn doorbraak en zijn laatste maanden speelt Matheu Hinzen de rol als jonge André Hazes. Weert, en dan met name zijn klasgenoten zijn apetrots op hun klasgenoot. Voor zijn basisschool en wethouder Gabriels was vandaag dan ook de eer om de première bij Gotcha Cinema bij te wonen.

De Gotcha, WTV en het Jeugdjournaal hebben beelden gemaakt. Bekijk foto’s via de Facebookpagina van Gotcha Cinema. Tevens zal de première in Weert vanavond te zien zijn in het Jeugdjournaal om 18.45 uur op NPO 3. Het WTV journaal is om 19.15 uur.

Linkje:
https://www.facebook.com/pages/Gotcha-Weert/142743869102954?fref=ts

Foto via Gotcha