Inschrijven 5e Truck Run

Liefhebbers van de Truck Run Weert kunnen zich vanaf heden inschrijven. De Truck Run Weert vindt plaats op zondag 6 september 2015.

Deze toertocht, bestemd voor mensen met een beperking, trekt over een afstand van 59 kilometer door de gemeenten Weert, Stamproij, Ell, Kelpen, Baexem, Heythuysen, Leveroij, Nederweert-Eind, en Nederweert. Vertrek en aankomst zijn gelegen op het bedrijventerrein Kampershoek, Lumar Verhuurbedrijf, Edisonlaan 16 in Weert. Op deze locatie vind je een gezellig feestpaviljoen waar je kunt genieten van een lekker hapje, drankje en muzikaal entertainment.

Deelname aan deze Truck Run is mede dankzij onze sponsors geheel gratis. De organisatie zorgt voor een lunchpakket voor de chauffeurs en bijrijders. Chauffeurs en bijrijders kunnen zich vanaf heden aanmelden bij Stichting Truckrun Weert. Jij helpt ons door dit te doen via de website www.truckrunweert.nl.

Om deze toertocht goed en veilig laten te verlopen, heeft de organisatie veel vrijwilligers en verkeersregelaars nodig. Dus, als je wil deelnemen als vrijwilliger of als verkeersregelaar aan de Truck Run Weert, en daar hopen ze natuurlijk op, schrijf je dan in via de website www.truckrunweert.nl.