Traumaheli in Budel

Foto’s – De hulpdiensten zijn donderdag omstreeks 14.15 uur gealarmeerd voor een medische noodsituatie bij een woning aan de Dorpsstraat in Budel.

Ter plaatse was een man van een ladder gevallen tijdens snoeiwerkzaamheden. Het slachtoffer leek een ernstige val te hebben gemaakt en uit voorzorg werd een traumahelikopter opgeroepen. Een ambulance uit Weert was samen met de politie Cranendonck als eerste ter plaatse om medische hulp te bieden.

De traumahelikopter met aan boord o.a. een arts, verpleegkundige en piloot, landde vervolgens in een weiland aan de Wollenhoekstraat. Ze werden vervolgens met een auto naar de plaats van het ongeval gebracht. De man werd ter plaatse behandeld en is overgebracht naar het ziekenhuis. Naar verluidt maakt de man het naar omstandigheden goed.

Video van vertrek traumaheli in Budel:
https://youtu.be/r-8360_-bok