Chill begin LSD-festival

Foto’s – Vrijdag werd door de middelbare scholieren de laatste schooldag (LSD) gevierd. Dit is de dag dat de eindexamenleerlingen op feestende – en soms op ludieke – wijze afscheid nemen van hun middelbare school.

LSD is dit jaar in een nieuw jasje gestoken. Er is zelfs een stichting opgericht om het LSD-festival in de Poort van Limburg te organiseren. ’s Ochtends ging voor de eindexamenleerlingen van het College en de Philips van Horne van start in de Poort van Limburg. Leerlingen van het Kwadrant bleven op hun eigen school voor de feestelijkheden.

’s Middags rond 15.00 uur ging het LSD-festival van start in de Poort van Limburg. Ook hier kwamen leerlingen van Het Kwadrant naar toe om gezamenlijk een feestje te bouwen. Naast de muzikale activiteiten in de Poort genoot men ook buiten van het lentezonnetje op de Werthaboulevard. Het grasveld op Centrum-Noord deed even dienst als ligweide waar genoten werd van de LSD. Geen ongeregeldheden en de pizza’s werden gewoon bezorgd bij de Stadsbrug. Een prima start van het LSD-festival.

Het feest in de Poort van Limburg gaat nog door tot vannacht. Bekijk het programma via Facebook:
http://on.fb.me/1bBnEgI

Een kleine sfeerimpressie.