Onthulling eerste ‘Wi-j esj?’

In café de Harmonie vindt op vrijdag 24 april aanstaande om 21.00 uur de onthulling van de eerste ‘Wi-j esj?’ plaats.

Omdat er in Weert altijd “Waat te niêse valtj”, hebben Café de Harmonie, WvG media en Ries Geurts het plan opgepakt om elke maand een actueel onderwerp uit Weert te voorzien van commentaar. Altijd met een knipoog, als het moet kritisch en met de nodige (zelf)spot.

In een tijd dat alles 2.0 en 3.0 moet, leek het de bedenkers van ‘Wi-j esj?’ juist goed om weer terug te grijpen naar 1.0 of eigenlijk 0.0. Dus een column op papier, ingelijst aan de muur van café de Harmonie. Zo kan iedereen onder het genot van een kop koffie of een glas bier ouderwets bakkeleien naar aanleiding van wat er te lezen valt.

Uiteraard hebben de initiatiefnemers genoeg ideeën, maar staan zij zeker open voor onderwerpen die bij jou leven. Daarom is het mogelijk om onderwerpen zelf aan te leveren aan de bar, via [email protected] of via twitter @wijesj. Wordt jouw idee de volgende editie gebruikt, dan word je uitgenodigd om deze te komen onthullen en krijg je een ingelijst exemplaar.