Prijsvraag dansgroep 155

Op donderdag 9 april laten de creatieve gekken van dansgroep 155 (éénvijfvijf) in het Munttheater zien wat ze in huis hebben. Ze combineren hun passie voor dans, video en komedie op unieke wijze. Wat je kan verwachten? Veel salto’s, toffe visuals, zieke breakdancemoves en vette routines.

Als iLL Skill Squad hebben ze een daverend debuut gemaakt in de theaterwereld met hun voorstelling genaamd ‘155’. Op Lowlands speelden ze het dak van de overvolle theatertent ‘Juliet’, hun optreden bij ‘Holland’s got Talent’ liet de jury verbluft achter en ze werden zelfs uitgenodigd te spelen op de Nederlandse Dansdagen. Als klap op de vuurpijl werd ‘155’ bekroond met de eerste André Gingras Award, een prijs voor inventieve choreografen die zich buiten de gebaande paden durven te bewegen. Nu zijn ze 155 (éénvijfvijf), doen er nog een schepje bovenop en worden volwassen, terwijl ze tegelijkertijd lekker kinderachtig blijven. In hun nieuwe voorstelling ‘Episch’ kunnen de jongens zich niet meer altijd achter de groep verschuilen en moeten zij hun individuele kwetsbaarheden laten zien. Dit doen ze uiteraard door middel van veel salto’s, toffe visuals, zieke breakdancemoves en vette routines. Episch dus.

‘Met hun behendige voetenwerk, benen van elastiek en golvende schouders lijken ze wel van rubber (…) welke halsbrekende toeren ze ook uithalen, ze blijven relaxed’ – Trouw

‘Een hilarisch spel met ego, uiterlijk, en opgepoetste verwachtingen’ – de Volkskrant

Prijsvraag:
‘Episch’ van 155 (éénvijfvijf) is op donderdag 9 april te zien in het Munttheater. Wil jij hier bij zijn? Beantwoord dan de vraag ‘Hoe heette de eerste theatertour van 155?’ en stuur je antwoord uiterlijk vrijdag 3 april per e-mail o.v.v. ‘Weert de Gekste’ naar [email protected] Vergeet niet je naam, adres, woonplaats en telefoonnummer te vermelden. Onder de juiste inzendingen worden 2×2 vrijkaarten verloot. De winnaars ontvangen op dinsdag 7 april bericht.

Heb je een CJP- of schoolpas? Dan kun je deze voorstelling al voor € 12,50 bezoeken!