Theater voor jong en oud

De theaterboerderij in Nederweert biedt ook in april een aantal boeiende voorstellingen voor alle leeftijdsgroepen.

De sfeervolle locatie, gelegen in het buitengebied, is laagdrempelig en draagt het cultuurgoed uit, daar waar natuur en cultuur samen gaan. Er is een breed aanbod en zeker jonge theatermakers krijgen volop kansen.

  • Zondagmiddag 12 april bezingen de koren Con Amore, het shantykoor en de kwirzengers op een luchtige wijze de lente. Dit veelomvattend van modern tot klassiek.
  • Zaterdagavond 18 april neemt Wilde Geese het publieek mee door de mist en heuvels van Schotland en Ierland. De groep speelt met traditionele instrumenten originele Schotse en Ierse songs.
  • Zaterdagavond 25 april brengt de tribute band Famous Bluebird liedjes van Leonard Cohen. Dit staat garant voor een intiem concert.
  • Dan zondagmiddag 26 april akoestische rock door zeer jeugdige muzikanten. De prille bands Scary Kids en de LBM band vermaken ons met hedendaagse pop.

De middagvoorstellingen beginnen om 15.00 uur, de avondvoorstellingen om 20.30 uur. Entree bedraagt 10 euro. Reserveren is gewenst via de website: www.theaterboerderijboeket.nl of via telefoon 06 48836902