De politie kreeg vrijdag rond het middaguur een melding van een diefstalpoging in Boshoven.

Een jongeman had gepoogd een diefstal te plegen in het buurtwinkeltje aan de Boshoverweg. De alerte medewerkster had dit opgemerkt en de politie gebeld. De jongen ging er vandoor, maar ook een andere getuige had een goed signalement van de verdachte. Er werd vervolgens een Burgernet-bericht verstuurd om uit te kijken naar de verdacht.

En dat had succes, zo meldt de politie Weert via Facebook. Dankzij het goede signalement en de reacties die volgde naar aanleiding van het Burgernetbericht kon omstreeks 13.00 uur een 17-jarige verdachte worden aangehouden. Hij wordt momenteel door de politie verhoord.

9 REACTIES

  1. En nu gaan voor het echte werk, wat van die oostblokkers en een deel van die verdomde drugsdealers oppakken, helden van Weert.

  2. Mooi oppakken die hap. Als t dat winkeltje is van die oude dame, moet men zich eens afvragen wat de jeugd van Weert daar komt doen. Vanaf 12 jaar kan je de sigaretten kopen…

  3. 17 jarige jongen: als je weer vrij bent na een uur verhoor, ga ergens anders pikken en kies iets wat de moeite waard is om een uur op het bureau te moeten zitten…….want meer straf zul je niet krijgen!

Comments are closed.