Muzikale Collegetour

Update 22.30u – Foto’s/video – Zaterdag 23 mei was Het College het toneel zijn van de College Tour van het Weerter Mannenkoor met in hun midden enkele muzikale deelnemers van Het College en de Philips van Horne. Ongeveer 200 mensen kwamen af op dit bijzondere concert.

De leerlingen en het Mannenkoor verzorgden een muzikale avond met een zeer gevarieerd repertoire. De opbrengst van de avond kwam geheel ten goede aan de Global Explorationreis van Het College, de Philips van Horne en Het Kwadrant naar Peru.

Het Weerter Mannenkoor, is al 49 jaar een begrip in de Weerter gemeenschap. Het koor heeft sinds de oprichting in 1966 vele concertreizen gemaakt naar o.m. Polen, Hongarije, Oostenrijk, Engeland, Malta en Tsjechi√ę en de laatste jaren Duitsland en Wales. Het heden wordt aangegrepen om te gaan verjongen en vernieuwen. Onder leiding van dirigent Tim Schulteis wordt gewerkt aan werving en opleiding van nieuwe leden en de vernieuwing van het repertoire. In dit kader namen veertien musicerende leerlingen van Het College en de Philips van Horne deel aan de muzikale College Tour.

Video via Youtube:
http://youtu.be/cZvH4pog9XE