Color Fun Run in beeld

Foto’s – Zaterdag vond in de binnenstad van Weert de tweede editie van de Color Fun Run plaats.

Op het Kasteelplein verschenen honderden deelnemers aan de start voor een kleurrijk hardloopevenement. Ook dit jaar verschenen er honderden deelnemers aan de start. Na de warming-up van dansschool Fresh gaf burgemeester Heijmans samen met kandidaat “Miss beauty of Limburg” Joanne Buwalda het startschot.

Vervolgens liepen de deelnemers over de Singel waar ze op de Wilhelminasingel en in de verlengde Beekstraat werden omgetoverd tot een kleurpalet. Tijdens de finish kregen de deelnemers een flesje water waarna men kon genieten van het Color Fun Run Festival dat vanavond nog vervolg krijgt.

Het evenement deed haar naam eer aan, er werden veel blije gezichten gespot en de deelnemers kwamen als een kleurpalet binnen. Ook het weer zat mee. Na een wisselvallige middag kon men nu genieten van een stralend zonnetje.

Bekijk een uitgebreide sfeerreportage.

Het kan even duren voordat de foto’s ingeladen zijn.