Het E1g-team van Crescentia is kampioen geworden in de klasse 2, poule-406

Zaterdag 9-mei stond de laatste wedstrijd tegen Slekker boys op het programma. Op het terrein in Echt-Slek was de spanning voelbaar. Zowel spelers als supporters wilden deze laatste wedstrijd afsluiten zoals kampioenen dat doen, met winst. De wedstrijd begon klokslag 10:00u en de voetballers begonnen vol moed. Echter het wilde maar niet lukken, om de tegenstander te overtreffen. Een bal aannemen of schot op doel, het lukte niet om in de wedstrijd te komen.

De slekker-boys zagen hun kans schoon en maakte de 1-0. De teleurstelling was zichtbaar en na wat opbeurende woorden van supporters ging de ploeg uit Tungelroy er weer vol tegenaan. Met een goed schot werd de gelijkmaker gescoord en de jongens en meiden van Crescentia geloofde er weer in, immers een kampioen hoort te winnen. Het team zette de schouders eronder en de 1-2 kwam snel op het scorebord. Een ontketend Crescentia bracht vervolgens de eindscore naar 1-5. Een schouderklopje voor de keepster van de Slekker-boys, aangezien zij nog vele ballen toch heeft gestopt.

Na het fluitsignaal waren de spelers van Crescentia dan ook supertrots op hun kampioenschap en werden ze meteen gehuldigd. Eenmaal terug in Tungelroy is er in de kantine nog goed door gevierd.

Spelers, Coaches en trainers van E1g proficiat.

Ingestuurde bijdrage van: Frank