Foto’s – Gisteren werd voor de derde keer een culinaire wandeling georganiseerd door de organisatie van ‘Buitengewoon Tafelen’.

Ook dit jaar kon de organisatie rekenen op veel deelnemers. Maar liefst 324 culinaire liefhebbers hadden zich ingeschreven voor de smakelijke stadswandeling. Opgesplitst in groepen trokken de gezelschappen door de Weerter binnenstad waarbij de 9 restaurants bezochten. Het bezoek eindigde met een borrel bij het Swaentje.

Men genoot met volle teugen van de culinaire hoogstandjes die de horeca in Weert te bieden heeft. Het mooie weer zorgde voor een extra plezierige beleving waardoor men ook buiten kon genieten van de hapjes en drankjes. Zowel de deelnemers als de horecazaken reageerden enthousiast over deze geslaagde dag. Dat smaakt naar meer.

Ingestuurde fotobijdrage van Bart

6 REACTIES

  1. aha, want omdat ze niet in trainingspak naar een culinair evenement gaan zijn het uiteraard ballen?
    juissst…

  2. Beste 227,

    Niet zo zeuren als er weer wat leuks wordt georganiseerd.
    Waarom doe je zelf niet eens mee?
    Eerst doen, dan oordelen

Comments are closed.