Meevis beste van NL

Faunaland Paul Meevis uit Weert is zondag uitgeroepen tot beste dierenspeciaalzaak van Nederland. De uitroeping vond plaats tijdens het Animal Event bij de Beekse Bergen in Hilvarenbeek. Martin Gaus reikte de prijs uit.

Dit jaar werd voor de zevende keer de verkiezing Dierenspeciaalzaak van het Jaar georganiseerd. Faunaland Paul Meevis deed mee in de categorie winkels tot 200 m2 en passeerde daarmee de andere twee finalisten DSZ Animals & More uit Arnhem en Faunaland Verstegen uit Huissen.

Begin april bracht de jury een bezoek aan de winkel. Bij Faunaland viel de schone en nette opgeruimde winkel op. Ook het personeel werd beoordeeld als zeer klantvriendelijk en gaven goed advies. Daarbij biedt de winkel veel leuke extra’s aan haar klanten. Ook publiek had een positief oordeel. Zij hadden via Facebook hun stem uitgebracht. De uitslag van alle stemmen en het oordeel van de vakjury leidde tot de definitieve top 3 waarvan Faunaland in Weert tot de winnaar werd beoordeeld.

Naast de eeuwige roem krijgt de Faunaland in Weert een advertentiebudget van 500 euro uitgereikt. De initiatiefnemers van de verkiezing Dierenspeciaalzaak van het Jaar zijn Stichting Animal Event, HAS Hogeschool en Groenhorst Barneveld. De organisatie wil met deze verkiezing een bijdrage leveren aan de bevordering van goed ondernemerschap in de dierensector.