2 ongevallen op A2

Foto’s – De hulpdiensten zijn vrijdag omstreeks 10.20 uur gealarmeerd voor een ongeval op de A2 bij Leende. Ter hoogte van hectometerpaal 178,5 waren meerdere personenauto’s tegen elkaar gebotst.

Ten gevolge van het ongeval vormde zich een file. Deze file werd ter hoogte van tankstation / verzorgingsplaats Groote Bleek te laat opgemerkt waardoor ook daar meerdere personenauto’s tegen elkaar botste ter hoogte van hectometerpaal 181,1. Het verkeer werd langs het tankstation geleid, waarna de automobilisten weer konden aansluiten in de file richting Eindhoven.

In beide gevallen kwam een ambulance ter plaatse om de inzittenden te controleren op verwondingen. Een vrouw raakte lichtgewond bij het ongeval bij Maarheeze. Zij is ter plaatse behandeld in de ambulance. De auto’s liepen blikschade op en moesten worden afgesleept door een berger.

Ten gevolge van de ongevallen ontstond er een lange file van 10 kilometer tot aan Nederweert, zo meldt de ANWB.