Gestolen auto gevonden

Een inwoner van Weert heeft gisteren een goede daad verricht. Hij vond een gestolen auto terug in de wijk Leuken.

De Volkwagen Golf stond al een week geparkeerd op de Schanshof. De Weertenaar vertrouwde het niet en schakelde de politie in. De agenten kwamen ter plaatse en dat bleek niet overbodig, want de aangetroffen auto bleek gestolen te zijn in het zuiden van Limburg. De auto is afgesleept door een berger.

De politie zal nader onderzoek doen waarna de auto wordt teruggegeven aan de rechtmatige eigenaar.

gestolenauto

Op de website van de RDW kun je overigens zien of een voertuig gestolen is. De politie plaatst een ‘gestolen-signaal’ in het kentekenregister en deze gegevens zijn, net als de vervaldatum voor de APK en brandstofverbruik te raadplegen.
https://www.rdw.nl/Particulier/Paginas/Uw-gegevens-in-het-kentekenregister-inzien-.aspx

Ingestuurde bijdrage