Brasse op de terasse

Tijdens de (winkel)zondag van 31 mei a.s. presenteert Gootgemootj een nieuw muzikaal initiatief.

Samen met een aantal artiesten wordt een Franse sfeer gecreëerd nabij een 2-tal bekende Weerter Terrassen. Dit initiatief heeft de naam “Brasse op de Terasse” gekregen.

Naast de muziek is er gezorgd voor een typische Franse sfeer, met schilders en schildersezels zoals op Montmartre in Parijs. Vanaf de terrassen kun je hiervan genieten onder het genot van een kopje koffie, biertje of een lekker glaasje wijn. Degene die wil mag ook zelf plaats nemen achter een schildersezel en een schilderijtje maken onder de “Franse” klanken van kepèl Gootgemootj.

Tussen 13.00 en 17.00 uur zullen bekende Franse nummers ten gehore worden gebracht door Gootgemootj afgewisseld met optredens van artiesten. Van 13.00 tot 14.30 uur bij Café het Swaentje aan de Stationsstraat daarna tot 17.00 uur bij het Bruine Paard.

Je bent allen uitgenodigd te komen luisteren, meezingen, schilderen en genieten bij een (of beide) van de terrassen.