Met tandem naar Q-music

Radio DJ Joep Roelofsen woont in Weert, dat wist je wellicht al. Elke dag gaat hij met zijn auto naar Q-music in Amsterdam om daar samen met Eva Koreman hun radioprogramma te maken.

Nu beseft Joep dat hij eigenlijk nooit naar zijn werk zou kunnen fietsen. En dat terwijl uit onderzoek van TNO blijkt dat mensen die naar hun werk fietsen minder vaak ziek zijn. Eigenlijk is dit dus wel een uitdaging, zo vermeldt Q-music op de site. Zou het kunnen? Bestaat zadelpijn? En wat en wie kom je onderweg allemaal tegen?

Joep & Eva sluiten zich op 28 mei aan bij Fiets Naar Je Werk Dag! Omdat de afstand tussen Weert en Amsterdam meer dan 160 kilometer is, beginnen ze al eerder. Op 26 mei vertrekken ze daarom vanuit Weert naar Amsterdam op een tandem! Overdag fietsen ze en bezoeken ze bijzondere mensen, ‘s avonds maken ze hun programma vanaf een plek op de route.

Joep & Eva fietsen in drie dagen naar hun werk. Misschien komen ze wel bij jou in de buurt. Vanuit Weert fietsen ze naar Helmond, Oss, Tiel, Tiel om uiteindelijk in Amsterdam uit te komen. Weert wordt in elk geval weer op de kaart gezet door de radiozender Q-music.

Overigens vindt op 29 mei a.s. Q-music The Party! plaats in de Poort van Limburg. Het feest kenmerkt zich met bekende muziek voor iedereen en een uur lang de meest foute nummers die stiekem iedereen kan meezingen, inclusief het Foute Uur!

Meer info actie Q-music:
http://www.q-music.nl/nieuws/fiets-naar-je-werk-dag-met-joep-eva

Meer info Q-music The Party:
http://www.poortvanlimburg.nl/agenda/61/q-music-the-party.html