Omleiding: lastige keuze

Wie vanaf de Leukerstraat richting de Ringbaan-Oost rijdt komt voor een opvallende keuze te staan. Voor diegenen die onbekend zijn in de regio wordt het zelfs een lastige keuze.

Wat blijkt. Er zijn twee omleidingsroutes ingesteld met het nummer 1. De twee omleidingsroutes komen samen op de Schutterijlaan. Wie de rotonde nadert moet kiezen of voor nr. 1 naar links, of voor nr. 1 naar rechts.

Omdat in Nederweert-Eind wordt gewerkt aan de Leveroysebrug wordt het verkeer omgeleid via Schoor naar Leuken. Vervolgens zou het verkeer naar de Ringbaan-Noord (N275) gewezen moeten worden met omleidingsroute 1. Echter staat op de Schutterijlaan nog een bordje met nummer 1 die de tegengestelde route voorstelt.

De andere omleidingsroute is ingesteld vanwege de werkzaamheden op Klein Leuken waar momenteel wordt gewerkt aan de aanleg van de verkeersdrempels. Het verkeer dat Leuken in wil rijden moet via de Ringbaan-Oost naar de St. Jobstraat rijden. Echter de weggebruikers die weinig wegenkennis hebben komen voor een dilemma te staan. De andere mensen, die lachen er mee.

_MG_9045