Onderdelen Keverspin zoek

Budel – In voorbereiding van de derde editie van Beautiful Budel – The VW Aircooled Festival zijn delen van de Budel Keverspin vermist.

Afgelopen dagen zijn essentiële onderdelen van de Budel Keverspin vermist. Uit de opslag zijn delen van poten ontvreemd. De verwachting is dat het hier gaat om de kilo’s staal en niet om de spin ergens te gaan gebruiken. Gezien de vorm van de poten kunnen ze niet ver weg zijn. Mocht er iemand de stichting kan helpen dan verneemt men dat graag.

De Stichting Beautiful Budel zal aangifte doen bij de politie. De organisatie is voor de vermissing te bereiken op [email protected] of op +31 878 704 521. Elke tip en hulp is welkom

The VW Aircooled Festival wordt georganiseerd in het weekend van 11, 12 & 13 september. Alle vele jaren wisten onder meer de VW Kevers vanuit binnen- en buitenland Budel te vinden. En sinds twee jaar, op een nieuwe locatie tussen de Schoordijk en Geuzendijk, is er een VW luchtgekoeld breed evenement met een hoog festivalkarakter.

Stichting Beautiful Budel bestaat uit vrijwilligers uit Budel en ver daar buiten, met jarenlange ervaring in het organiseren van het Kever evenement. Dat het evenement in Budel leeft en veel oplevert, mag blijken uit de medewerking van velen uit de regio. Niemand wil dit evenement missen.

Wil je de komende tijd op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen?
www.facebook.com/BeautifulBudel
www.twitter.com/BeautifulBudel