Win Australian schoenen

Prijsvraag – Onlangs schreef Colada een speciale prijsvraag uit waarbij bezoekers van WdG een paar ECCO schoenen konden winnen. Deze prijsvraag bleek een grandioos succes dat we nu nogmaals een paar schoenen mogen verloten. Dit maal van het merk Australian.

De witte tennissneaker is dit seizoen een echte musthave! Het merk Australian heeft een super remake gemaakt van de originele tennisschoen uit 1974 deze tennisschoenen zijn genoemd naar de tennissers Ivan Lendl en Goran Ivanišević. De schoenen zijn vanaf nu verkrijgbaar bij Colada. Wil jij kans maken op een paar gratis sneakers van Australian, beantwoord dan de onderstaande vraag.

[gravityform id=7 title=false description=false ajax=true tabindex=49]

De prijswinnaars krijgen van Colada bericht per e-mail. De prijsvraag duurt t/m 12 juni 2015. Jouw ingevulde gegevens worden doorgegeven aan Colada voor een eenmalige mailing. De winnaars worden met voorletter en achternaam op deze pagina vermeld ter kennisgeving aan andere deelnemers. Medewerkers van Colada en Weertdegekste.nl zijn uitgesloten van deelname evenals deelnemers van landelijke prijsvragenwebsites. Eén deelname per persoon / ip-adres per actieperiode.