Q-DJ's vertrokken uit Weert

Foto’s – Q-Music DJ’s Joep Roelofsen en Eva Koreman sluiten zich aan bij Fiets Naar Je Werk Dag op 28 mei! Vandaag vertrokken ze al vanuit Weert naar Amsterdam op een tandem.

Joep woont in Weert en rijdt elke dag in zijn auto naar Q-music in Amsterdam om daar samen met Eva hun radioprogramma te maken. Nu beseft hij dat hij eigenlijk nooit naar zijn werk zou kunnen fietsen. En dat terwijl uit onderzoek van TNO blijkt dat mensen die naar hun werk fietsen minder vaak ziek zijn. Een mooie reden om een ludieke show op te zetten.

Vanochtend werd gestart bij restaurant Fiesta in Weert. De restauranteigenaar hoorde via de radio dat Joep en Even in Weert zouden starten en nam vervolgens contact op met Q-Music. Hij bood de DJ’s een uitgebreid ontbijt aan voor een goede start. Ook wilde hij de kuiten van Eva masseren. De daad werd bij het woord gevoegd en zo geschiedde vanochtend in Weert.

In de Beekstraat werd vanochtend na het ontbijt de tandem in orde gemaakt, de beentjes gestrekt en nog even gemasseerd. De DJ’s vertrokken vervolgens per tandem richting Oss, waar de later vandaag stoppen voor dag 1. Overdag fietsen ze en bezoeken ze luisteraars, ‘s avonds maken ze hun programma vanaf een plek op de route.

Volg Joep & Eva live via de website van Q-Music:
http://iwdg.nl/VolgJoepEnEva-Q-Music