Start atletiek na school

Op maandag 18 mei begint AV Weert in samenwerking met Let’s Move Weert met Atletiek na School. Scholieren van de basisschool die zitten in groep 3 t/m 8 kunnen iedere maandag tussen half vier en half vijf kennismaken met atletiek. Onder leiding van een deskundige trainer kan je alle onderdelen van atletiek uitproberen, leren en oefenen.

Bij atletiek gaat het om harder rennen, verder en hoger springen en verder stoten of werpen. Verspringen, hardlopen en kogelstoten zijn bekende onderdelen, maar er zijn er nog veel meer. Bij Atletiek na School komen alle atletiekonderdelen aan de beurt. De eerste atletiek na school zal in het teken staan van de onderdelen vortexwerpen en verspringen. Wil jij weten hoe ver jij een vortex kan laten vliegen of wil je zo ver mogelijk kunnen springen in de verspringbak? Meld je dan aan!

Meedoen
Kom op 18 mei om 15.15.u naar de baan van AV Weert en neem je sportkleren mee. Je kan je ook alvast aanmelden via www.avweert.nl. Deelname aan de eerste training is gratis. Daarna kost de training € 1,- per keer. Een 10 rittenkaart kost € 7,50. De 10 rittenkaart is verkrijgbaar tijdens de Atletiek na School. Als je maar één of twee keer wil komen, mag dat natuurlijk ook.