Foto’s – Vol trots werd maandag in de parkeergarage van Cwartier (voormalig stadhuis) de pilot Streetart opgeleverd.

De twee graffitikunstnaars Gart Smits en James Jetlag zijn de afgelopen weken druk doende geweest met het project. Zij gaven de parkeergarage aan de Beekstraat een flinke facelift. Het grijze beton van de muren werd vervangen met een kleurrijke muurschildering waarin typische Weerter kenmerken in zijn verwerkt.

Maandag werd het eindresultaat onthuld waarbij o.a. Antje, de Rogstaekers en Johnny Hoes een prominente rol hebben gekregen. De onthulling gebeurde onder grote belangstelling door wethouder Gabriels samen met raadslid Joey Engelen en de twee kunstenaars.

De reacties zijn erg positief over het de street-art pilot. De gemeente Weert overweegt om dit ook op andere locaties toe te passen.

5 REACTIES

 1. word jij niet onderhand ook intens moe van die instelling van jou…
  ik wel in elk geval.
  is toch een geweldig iets dat dit zo kan, of je het mooi vind of niet is een kwestie van smaak, maar ik zie alleen maar positieve kanten.
  zal me aan mn billen oxyderen wie dit betaalt.. echt..
  Voor mensen zoals jij is het nooit goed…steeds maar weer dat gezucht en gekreun, gemekker en gejank…..
  “wie betaalt dit, wat heb ik hier aan, ik heb het van te voren al gezegd, blablabla…”
  Waar haal je de tijd vandaan ook… zoek een hobby…jankert

 2. Zijn toch twee vrij normale vragen, dat jij er zo heftig op reageert zegt meer over jouw leven dan over mijn leven.

  Ik heb helemaal niet gezegd dat ik het niet mooi vind, ik vind het op die locatie alleen weggegooid geld. De locatie stationstunnel was beter geweest, dan heeft iedereen er wat aan nu zien een paar mensen het die toevallig hun auto daar parkeren.

 3. Is er zo veel veranderd? Het blijft een afzichtelijk ondergronds hol. Als het gebouw toch blijft bestaan, waarom dan niet de complete parkeergarage renoveren? Maak er een schone, strakke omgeving van.

  Waar mijn nekharen trouwens recht van overeind gaan staan, is als de VVD het over street art heeft.

Comments are closed.