Streetart-pilot klaar

Foto’s – Vol trots werd maandag in de parkeergarage van Cwartier (voormalig stadhuis) de pilot Streetart opgeleverd.

De twee graffitikunstnaars Gart Smits en James Jetlag zijn de afgelopen weken druk doende geweest met het project. Zij gaven de parkeergarage aan de Beekstraat een flinke facelift. Het grijze beton van de muren werd vervangen met een kleurrijke muurschildering waarin typische Weerter kenmerken in zijn verwerkt.

Maandag werd het eindresultaat onthuld waarbij o.a. Antje, de Rogstaekers en Johnny Hoes een prominente rol hebben gekregen. De onthulling gebeurde onder grote belangstelling door wethouder Gabriels samen met raadslid Joey Engelen en de twee kunstenaars.

De reacties zijn erg positief over het de street-art pilot. De gemeente Weert overweegt om dit ook op andere locaties toe te passen.

[nggallery id=2606]