Moeder op dievenpad

Foto – De politie kreeg woensdag omstreeks 16.30 uur een melding van een winkeldiefstal in het centrum in Weert.

De politie startte een zoektocht met meerdere eenheden en een agent in burger in binnenstad. Uiteindelijk troffen agenten op het St. Rafaelpad, achter de Hema, een vrouw aan die voldeed aan het signalement. De vrouw werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau voor verhoor.

De vrouw wordt verdacht van winkeldiefstal, dit deed ze in het bijzijn van haar kind. De verdachte had kleding gestolen bij een kledingzaak in de Beekstraat. Ze vluchtte vervolgens naar McDonald’s en liet daar vervolgens de kledingstukken achter in de luieremmer. Dit deed ze omdat de zag dat de winkeleigenaresse haar achtervolgde. Ze bleef vervolgens 15 minuten op de wc zitten waarna ze haar vluchtpoging vervolgde.

Uiteindelijk werd ze dus alsnog gevonden en aangehouden.