Show Wendy van Dooren

Wat begon als een droom wordt op zaterdag 30 mei aanstaande werkelijkheid voor de Weerter zangeres Wendy van Dooren: een eigen muzikale theatershow.

Wendy, voor wie zingen al van kleins af aan een grote passie is, timmert de laatste jaren flink aan de weg en heeft al legio optredens op haar naam staan. Met als hoogtepunten optreden tijdens het koninklijke bezoek in Weert op Koninginnedag (2011) en haar hoofdrol in de musical de Rogstaekerslegende (2014). Na het uitbrengen van haar eerste eigen CD-single ‘Still on my mind’ eind 2013 kruipt het muzikale bloed van deze talentvolle dame nu richting theater.

“Maandenlang ben ik, dag in dag uit, bezig geweest met het schrijven van nummers en met decors, licht, geluid, etc. Het resultaat mag er zijn. Een zeer gevarieerd programma met ook nog eens een mooi verhaal als rode draad. Een zeskoppige live-band zal mij muzikaal begeleiden. De verwachtingen zijn hooggespannen.”

‘In my dreams’ neemt je op gepassioneerde wijze mee op muzikale reis: herinneringen, hoogtepunten, dromen en ambities worden met intieme luistermomenten, muzikale helden en eigen liedjes muzikaal ondersteund door een zeskoppig combo. Een avond om van te dromen!

Nieuwsgierig? Zin in een heerlijk avondje theater? Bestel dan nu direct je kaartje(s) via: www.munttheater.nl

Zie ook: www.wendyvandooren.nl

Flyer Theatershow Wendy van Dooren