Zeskamp SV Laar

Zaterdag 27 juni wordt op sportpark Laarderveld de 4e editievan de zeskamp georganiseerd door voetbalclub SV Laar.

De teams strijden vanaf 14.00 uur om de eerste plaats in de wacht te slepen, en hiermee titelverdediger Meuwissen Training & Coaching van de troon te stoten. De gehele dag kunnen de teams hun punten bij elkaar smokkelen door deel te nemen aan verschillende soorten spellen, wat uiteenloopt van waterspellen tot aan teambuilding-spellen.

Net zoals ieder jaar vindt ’s avonds het eindspel plaats, waarbij de teamcaptains de laatste punten in de wacht proberen te slepen. Hierna vindt de prijsuitreiking plaats. Deze dag staat in het teken van gezelligheid, sportiviteit en saamhorigheid.

Inschrijven kan tot woensdag 17 juni. Het minimaal aantal deelnemers per team bedraagt 9 personen. Voor meer informatie en/of het inschrijven van jouw team kun je een mail sturen naar [email protected]

Zeskampsenioren2015