Bospop 'uit de kunst'

Foto’s – Donderdag werd de expositie ‘Bospop uit de kunst’ officieel geopend door de voorzitter van Stichting Bospop Peter Verkennis bij Café de Harmonie.

Tijdens de opening werd bekend gemaakt wanneer de kunstwerken worden verkocht, namelijk op 15 juli aanstaande. De opbrengst gaat naar de acht kunstenaars die belangeloos hebben meegewerkt aan dit initiatief. Het biedt onze trouwe bezoekers van Bospop een mooie kans om een echt meesterwerk in huis te halen.

Ook op onze website www.bospop.nl en op de facebookpagina https://www.facebook.com/bospop.classicrock zijn de werken binnenkort digitaal te bewonderen. De expositie is tot en met 12 juli te bekijken in café de Harmonie. Tijdens de openingsuren kan iedereen vrijblijvend binnenlopen. Zie voor actuele openingstijden www.deharmonieweert.nl

De organisatie van Bospop heeft de Weerter kunstenaars Els Maes, Gerty Bongers, Hans Corstjens, Laura Caris, Gemma van Gennip, Eric van Lierop, Anki Raemaekers en Marie-José Meulen benaderd om speciaal voor Bospop een aantal kunstwerken te maken met als thema 35 jaar Bospop. Dit heeft geresulteerd in een bijzondere verzameling van werken die in beeld brengen hoe de kunstenaar Bospop beleeft.