Foto’s – De hulpdiensten zijn woensdag omstreeks 8.35 uur gealarmeerd voor een ongeval op de Maaspoort.

Ter hoogte van de Begijnenhofstraat was een fietsster in botsing gekomen met een personenauto. De fietsster raakte de zijspiegel aan de bijrijderskant en kwam vervolgens ten val.

De fietsster kon op eigen kracht weer opstaan. Ze is vervolgens in de ambulance nagekeken op verwondingen. De bestuurder kwam met de schrik vrij. De politie maakt proces verbaal op van het ongeval.

5 REACTIES

  1. Gezien de foto’s de situatie en de omstandigheden denk ik eerder dat de auto de fietser heeft geraakt met de spiegel dan zoals bovenstaand vermeld staat.
    Als je op zo een smal stukje niet even kunt wachten met een fietser te passeren neem ik aan dat de auto haast had of geƫrgerd was.

    Ik hou het erop (in dit geval) dat de auto te krap langs de fietsster afgegaan en daarbij de fietsster uit balans heeft gebracht.

  2. @ikkezelf… de theorie zou kunnen kloppen, maar de chauffeur van de auto heeft toch zeker ruim ingehaald aan deze foto te zien.Maar in plaats van links in te halen heeft de fietser waarschijnlijk gedacht ik passeer hem ff rechts, en juist op dat moment kwam de auto weer terug naar zijn eigen baan.

  3. Haasje of niet, maar degene op de fiets had pijn.
    Is misschien toch belangrijker dan alleen financieel leed . . .

Comments are closed.