Auto botst met motor

Nederweert – Foto’s – De hulpdiensten van Nederweert en Weert zijn woensdag omstreeks 16.15 uur gealarmeerd voor een ongeval op de Venloseweg (N275) in Nederweert.

Ter hoogte van de Niesakkerbrug was een personenauto in botsing gekomen met een motor. De motorrijder kwam ten val maar wonder boven wonder kwam hij er vrijwel zonder kleerscheuren vanaf. De inzittenden van de personenauto leken er ernstiger aan toe. Zij zijn dan ook in de ambulance nagekeken op verwondingen. Een persoon in de auto was minder valide en moest door de brandweer worden bevrijd. Hiervoor werd de deur aan de bijrijderszijde van de auto geknipt.

Bij ongeval raakte ook een tegemoetkomende bestelbus beschadigd. De bestuurder bleef ongedeerd. Alle betrokkenen zijn door het ambulancepersoneel nagekeken op verwondingen. De weg is tijdelijk afgesloten voor het verkeer.